Valokuvaaja 

Niklas Isberg

Valokuvaus

Nykyään jokaisella on mahdollisuus olla valokuvaaja. Mutta kuten moni muukin asia, kuvaaminen vaatii harjoittelua. Joskus eteen kuitenkin tulee tilanne, jolloin haluaisi valokuvat esimerkiksi hääjuhlista muutenkin kuin valokuvausta harrastelevan serkkupojan toimesta.

Palkkaa ammattilainen

Ammattilaisen palkkaaminen kuvaajaksi kannattaa. Upeat valokuvat tekevät tärkeästä päivästä erityisen ja niiden avulla voi muistella menneitä vielä vanhanakin. Hyvät kuvat saavat palaamaan takaisin samaan aikaan ja paikkaan. Elämään tuon hetken yhä uudelleen ja uudelleen.

Valokuvaaja

Olen huumorintajuinen valokuvaaja, eikä kanssani tarvitse jännittää. Otan pääsääntöisesti henkilökuvia ja viihdyn parhaiten miljöössä. Voin myös matkustaa esimerkiksi asiakkaan kotiin, jossa kuvaus on jo lähtökohtaisesti hieman rennompi.

Kameran takana

Valokuvaaja tuo asiakkaan parhaat piirteet esiin ohjaamalla ja valaisemalla. Voit palkata minut esimerkiksi ikuistamaan juhlasi tai ottamaan valokuvat blogia varten. Teen kuvauksia sekä yrityksille että yksityisille henkilöille.

Varaa aika kuvaukseen!

VARAA AIKA