Lapsikuvaus

Onko ajatuksenasi saada lapsestasi kuva esimerkiksi kehyksiin tai tauluksi seinälle? Hienoa! Tulit oikean kaverin juttusille. Yleensä lapsikuvaus varataan puoli- tai yksivuotiaille lapsille, mutta mikset ikuistaisi myös muita tärkeitä päiviä. Lapset kasvavat niin nopeasti, että muutos tapahtuu pienellä aikavälillä. Vuosittaisia muutoksia on hauska katsella vanhempanakin. Lapsikuvaus voidaan toteuttaa myös vanhempien kanssa, jolloin saadaan koko perhe mukaan tapahtumaan. Yleensä jo pelkkä vanhempien läsnäolo rentouttaa lasta, mutta takaan ettei minun kanssani tarvitse jännittää. Tulen hyvin toimeen perheen pienimpien sekä myös eläinten kanssa.

Perinteisen lapsikuvien lisäksi teen myös tapahtumakuvausta, kuten ristiäiskuvaus. Pienokaisen kaste tai nimenantotilaisuus on tärkeä hetki niin lapselle kuin vanhemmillekin, ja olen mielelläni paikalla ikuistamassa tärkeän hetken. Pyrin olemaan kuvaajana huomaamaton, vaikka ristiäiskuvaus tapahtuisikin esimerkiksi asiakkaan kotona.

Kuvaan mielelläni lapsia studiossa ja vaikkapa ulkona puistossa, joen rannalla tai lapsen omassa kodissa. Autan mielelläni kuvauspaikan ja kuvauksien suunnittelussa!

Katso hinnasto täältä.

Laita mulle viestiä!

Kysy lisää Facebookissa!