Graafinen suunnittelija hahmo Niklas Isberg

Kuka on Niklas?

Pikkasen hölmö, kikkaratukkainen nörtti, joka ei ota elämää liian vakavasti. Muistelen ysäriä edelleen lämmöllä. Silloin uskallettiin olla häikäilemättömän hölmöjä.

Tutustaanko paremmin? 

Pöhkö vuodesta -87

Moni ei uskoisi, mutta olen syntyperäinen porilainen. Muistan aina mainita sen, koska olen juuristani ylpeä. Muutin Jyväskylään aikanaan rakkauden perässä ja sillä tiellä ollaan edelleen. Koti Jyväskylässä tuntuu satakuntalaisesta vähän oudolta, kun merikin on niin kaukana. 

Olen rento hassuttelija, joka veistelee sopivassa seurassa iskävitsejä tai viheltelee iloisesti. Yksi asia on varmaa: en ota elämää liian vakavasti. Minua kiinnostavat muut ihmiset ja tykkään kuunnella tarinoita. Keikoilla kyselenkin usein ihmisten taustoista, koska on kiinnostavaa tietää mistä kukakin on lähtöisin.

Olen valmistunut Satakunnan ammattikorkeakoulusta graafiseksi suunnittelijaksi (Medianomi AMK). Sitä ennen opiskelin Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksessa 3D-animaattoriksi Villilä studioilla Nakkilassa. Molemmista kouluista sain sysäyksen luovaan maailmaan niin valokuvien, liikkuvan kuvan kuin graafikan muodossa. 

Mainitsinko jo, että olen Porista?

Niklas hölmöilee

Suurin innoittajani

Isäni ohjasi esimerkillään minut luovan alan pariin. Hän oli taitava käsistään ja hyvä piirtämään. Isä tsemppasi minua eteenpäin ja antoi palautetta, jotta voisin kehittyä. Hän oli suurin inspiraation lähteeni ja syy miksi edelleen olen tällä alalla. 

Isä nukkui pois vuonna 2015, mutta hänen kannustavat sanansa vievät minua edelleen eteenpäin. Olen myös hieman samanlainen kuin hän. Elän pilke silmäkulmassa ja pidän hauskaa välittämättä liikaa muiden mielipiteistä. 

Niklas-Isberg-valokuvaaja-keikalla

Työminä

Töissä pyrin olemaan se sama Niklas kuin vapaallakin. Jos meidän kemiat kohtaa, on helpompi jakaa asioita, jotka voivat olla vaikeitakin. Minua ei haittaa jutella, koska olen itse kulkenut läpi aika kivikkoisen tien. 

Valokuvauskeikoilla yritän keventää tunnelmaa, mutta kaikessa tekemisessäni näkyy välittäminen. Minulle asiakkaan etu on tärkeintä. Pyrin selvittämään mistä kenkä puristaa, ja vaikka vastaus olisikin ilmiselvä, kaivelen lisää. Uskon siihen, että ihmisten ja yritysten potentiaali voidaan saavuttaa tekemällä oikeita asioita. 

Ottaessasi minut kumppaniksesi voin taata, että teen sovitun ja joskus vähän enemmänkin. 

Ota yhteyttä

Kerro minulle lisää tarpeistasi viestissäsi. Minkälaista apua tarvitset?