Tilitoimisto Protilit Oy

Päivitetty logo edustaa paremmin yrityksen arvoja ja antaa raikkaan tuulahduksen leikkisyydellään.

Tilitoimisto Protilit Oy:lla oli ollut sama logo jo pitkään, eikä se tuntunut enää edustavan yrityksen nykyisiä arvoja. Se oli hieman liian geneerinen ja sen oli vaikea erottua muista tilitoimistoista. He halusivat päivittää logonsa sellaiseksi, joka edustaisi heitä paremmin. Tavoitteena oli luoda yksinkertainen, mutta mieleenpainuva logo, joka heijastaisi Protilin luonnetta ja sen työntekijöiden ammattitaitoa.

Tavoite oli luoda Tilitoimisto Protilille logo, joka olisi sekä moderni että erottuva. Logon pitäisi toimia hyvin myös teippauksissa, sillä se oli tarkoitus laittaa yrityksen ikkunaan sekä kylttiin. Logon tuli olla yksinkertainen ja helposti muistettava, samalla kuvastaen yrityksen arvoja. Värimaailman osalta valittu pinkki edustaa asiakkaan valitsemaa brändiväriä.

Pidimme aluksi palaverin Zoomin välityksellä, jossa kävimme läpi paremmin yrityksen toiveita. Koitan haastaa myös asiakasta miettimään omia arvojaan ja esimerkiksi valittu pinkki väri syntyi lyhyen mietinnän jälkeen. Väri edustaa yrityksen työntekijöitä, koska he haluavat näyttää vakavasti otettavalta, mutta kuitenkin rennolta.

Tutkimme myös palaverin aikana heidän vanhaa logoaan ja miksi se ei enää toimi heidän tarpeisiinsa. Päätimme keskustelun jälkeen suunnata kohti yksinkertaisuutta ja selkeyttä.

Työvaiheen aikana piirsin logosta versioita paperille, joista valikoitui pari kolme ideaa asiakkaalle näytettäväksi. Logon eri variaatiot on esitelty selkeissä ns. mockup-kuvissa, joista hahmottaa paremmin miltä ne näyttäisivät oikeassa maailmassa. Esimerkit voivat olla kangaskassi, t-paita tai muki.

Lopulta asiakas sai logon, joka leikittelee tyylitellyllä käsinkirjoitetulla tekstillä, tuoden samalla esiin yrityksen persoonallisuutta. Pinkki väri antaa logolle modernin ja pirteän ilmeen. Projektin päätteeksi Protilit sai käyttöönsä graafisen ohjeiston, varmistaen logon oikeanlaisen käytön tulevaisuudessa.

Ota yhteyttä

Kerro minulle lisää tarpeistasi viestissäsi. Minkälaista apua tarvitset?