Project Description

Nettisivujen suunnittelu

KOAS

graafinen suunnittelija-isberg design-webdesign-naapuriviikot-2019

Mitä tehtiin:

  • Nettisivujen suunnittelu
  • Printtimateriaalit – juliste, postikortti ja tarra

Kotisivujen suunnittelu

Asiakkaan toimeksianto oli nettisivujen suunnittelu sekä muun mainosmateriaalin luonti heidän opiskelijoille suunnatulle kampanjalleen Naapuriviikot.

Säätiölle tehtiin Naapuriviikot-kampanjasivusto, jonka tehtävänä oli tutustuttaa opiskelijat naapureihinsa pyytämällä heitä esimerkiksi kahville tai harrastamaan urheilua. Uusien ystävien saaminen ei ole välttämättä itsestäänselvyys, ja kampanjan tavoite olikin saada asuntoloissa asuvat tutustumaan rohkeasti toisiinsa.

Printtimainokset

Nettisivujen suunnittelun lisäksi Naapuriviikoille toteutettiin printtimainokset julisteen, oveen liimattavat tarrojen ja postikortin muodossa. Korttien ja tarrojen avulla asukas voi ilmaista halukkuutensa osallistua kampanjaan. Tarra ovessa merkitsee, että ovikelloa uskaltaa soittaa. Kampanja pyörii vuosittain KOAS:n rakennuksissa. Tapahtuma huipentuu Jyväskylän Ainolan lavalla järjestettäviin Naapuritansseihin.

KOAS eli Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö on alueensa suurin opiskelijoiden asuntovälitysyritys. Huoneistoja on ympäri Jyväskylää. Järjestö pitää huolen, että opiskelijoiden oltavat ovat opintojensa ajan hyvät.

www.naapuriviikot.fi

taitto-koas-postikortit
graafinen suunnittelu-koas-tarrat
graafinen suunnittelu-koas-naapuriviikot2016
graafinen suunnittelu-koas-naapuriviikot2017
graafinen suunnittelu-koas-naapuriviikot2018