Ylioppilaskuvaus

ja valmistujaiskuvaus

Valmistutko tai oletko jo valmistunut ylioppilaaksi tai ammattiin? Paljon onnea, etapista kannattaa olla ylpeä! Saavutus kannattaa ikuistaa upeisiin kuviin. Ylioppilaskuvaus ja valmistujaiskuvaus hoituu kauttani vaivattomasti.  Otan huomioon kuvattavan omat toiveet ja toimitan ns. mood boardin asiakkaalle ennen kuvauksia.

Ylioppilaskuvaus voi olla paljon muutakin kuin vain nojailua pilariin studiossa. Miksi ei lähdettäisi ulos kuvaamaan? Tai tuotaisiinko studiolle jokin asia, joka tuo persoonasi esiin? Kuvan näyttäessä kuvattavaltaan, on sitä paljon mukavampi pitää esillä. Kuvaus koostuu muutamasta rennommasta kuvasta sekä muutamasta virallisemmasta. Toimitan sinulle sähköisen vedosgallerian, josta voit itse valita parhaimmat otokset. Pakettiin kuuluu viisi käsiteltyä kuvaa, mutta voit tilata lisäkuvia hintaan 30€ / kuva.

Joko lähdetään kuvaamaan?

Tutustu minuun tästä.

Hääkuvaus

Oletko menossa naimisiin ja etsit sopivaa kuvaajaa ottamaan teistä potretin? Olen mielelläni osa tärkeää päiväänne. Tarjoamani hääkuvaus sisältää yhdessä suunnitellut potretit. En kuvaa varsinaista tapahtumaa, koska koen parin kuvauksen paljon intiimimmäksi ja saan teistä silloin enemmän irti. Rakkaus on silloin käsin kosketeltavaa. Minulle on tärkeää, että myös kuvia katsova henkilö voi samaistua parin tunteisiin. Hääkuvaus suunnitellaan yhdessä hääparin kanssa ja heidän toiveitaan kuunnellen.

Minun hääkuvaus on suunnattu pariskunnille, jotka eivät pitäneet suuria juhlia, mutta haluavat kuitenkin muistoksi upeita kuvia. Voitte myös olla jo pitäneet juhlat, mutta jostain syystä kuvista ei tullut sellaisia kuin halusitte. Koska kyse on potreteista, hinnoittelu menee henkilökuvien mukaan. Katso tarkemmat hinnat alta.

Paljonko kuvaus maksaa?

Katso hinnasto!

Mietitkö jotain muuta? Otan myös lapsikuvia. Tarjoan lisäksi yrityksille henkilöstö- ja kuvituskuvia.

Laita viestiä!