Ylioppilaskuvaus

ja valmistujaiskuvaus

Ikuista saavutuksesi upeilla kuvilla! Kuka enää haluaa ysäriltä tuttuja pilariin nojaamiskuvia studiossa? Eiköhän lähdetä luontoon nappaamaan nykyaikaisia otoksia mummun hyllylle. Laita viestiä ja otetaan sinusta upeita ylioppilaskuvia.

Laita viestiä!

Minkälaiset ylioppilaskuvat saisi olla? Tai valmistuitko ammattiin ja nyt on maailma avoin? Paljon onnea joka tapauksessa! Ole ylpeä upeasta saavutuksestasi. Ennen kuin kirmaat villinä varsana kohtia uusia tuulia, kannattaa saavutus ikuistaa hienoihin kuviin. Ylioppilaskuvaus ja valmistujaiskuvaus hoituu kauttani vaivattomasti.

Ylioppilaskuvaus voi olla paljon muutakin kuin vain nojailua pilariin studiossa. Lähdetään ulos tai tuodaan studiolle jokin asia tai esine, joka kuvastaa sinua. Kuvan näyttäessä kuvattavaltaan, on sitä paljon mukavampi pitää esillä. Kyllä mummukin mieluusti sellaisen seinälle laittaa. Ylioppilaskuvaus koostuu muutamasta rennommasta kuvasta sekä muutamasta virallisemmasta. Otan huomioon kuvattavan omat toiveet. Kuvauksen jälkeen toimitan sinulle sähköisen vedosgallerian, josta voit itse valita parhaimmat otokset.