Yrityskuvaus

Henkilöstökuvaus, kuvituskuvat

Ammattimainen yrityskuvaus Jyväskylässä ja sen lähiseuduilla. Tarjoan valokuvia monenlaisiin tarkoituksiin, kuten laadukkaat henkilöstökuvat, kuvat toimitiloista, tuotteista tai esimerkiksi valokuvia somepäivityksiin sekä blogia varten. Kuvat ovat vapaasti käytettävissä myös nettisivuillanne tai voitte käyttää niitä tulevaa mainoskampanjaanne varten. Ammattimaiset yrityskuvat tehostavat tunnetusti markkinointia ja asiakkaan sitouttamista.

Henkilöstökuvaus

Yrityksen henkilöstökuvaus voidaan toteuttaa joko asiakkaan toimistolla, studiossa tai ulkona miljöössä. Asiakkaan kanssa käydyn keskustelun perusteella laadin kuvaussuunnitelman, jonka jälkeen päätämme ajankohdan kuvaukselle. Aikaa kuvaukselle on hyvä varata noin tunnista kahteen riippuen yrityksen henkilöstön koosta. Yksilökuvien lisäksi voidaan ottaa myös ryhmäkuvia.

Kuvituskuvat

Hyviä kuvia on hankala löytää internetistä, sillä ne eivät usein palvele oman yrityksen tarpeita tai ne ovat liian lavastettuja. Moni asiakkaani on hyödyntänyt otettuja kuvia markkinoinnissaan ja nettisivuillaan. Kuten henkilöstökuvauksessa, myös kuvituskuvien kohdalla laadin kuvaussuunnitelman, jonka perusteella kuvaus toteutetaan. Asiakas saa kuviin lähes täydet oikeudet.

Pyydä tarjous

Kaipaatko jotain muuta palvelua?

Tutustu graafisen suunnittelun palveluihini.