Graafinen suunnittelija hahmo Niklas Isberg

Graafinen suunnittelu Jyväskylä

Graafinen suunnittelu Jyväskylästä käsin. Loihdin yrityksellesi näyttävän logon, nettisivun ja valokuvat, joilla erotut kilpailusta. Moderni visuaalinen ilme näyttää uskottavalta. Taiotaan sinulle parempia liidejä ja enemmän kauppaa!

Visuaalinen velho

Minua kutsutaan visuaaliseksi velhoksi. Taikojeni avulla yrityksesi saa buustin uskottavuuteensa, sillä yrityksesi näyttää paremmalta kuin koskaan. Uskottavuus tuo vetovoimaa ja menestystä. 

Jos yrityksesi tuntuu jäävän kilpailun jalkoihin tai ei vastaa enää moderneja vaatimuksia, voit nostaa yrityksesi mielikuvaa esim. näillä asioilla:

Tehdään taikoja yrityksesi vetovoimallesi

Tehdään taikoja sun yritykselle ja nostetaan se jalustalle, jotta erotut kilpailusta paremmin. Saat kauttani täydellisen graafisen suunnittelun tuotekokonaisuuden, johon sisältyvät moderni visuaalinen ilme, näyttävät kotisivut, erottuva logo ja edustavat valokuvat. Teen myös kokonaisuudesta irrotettuja töitä allaolevien esimerkkien mukaisesti. Kerron mielelläni lisää.

Graafisen suunnittelun
starttipaketti yrityksellesi

3500 € + alv. 24 %

Valokuvaus

Erotu kilpailusta eduksesi.

Tarjoan laadukasta, rentoa ja luovaa valokuvausta yrityksellesi. Luodaan yrityksellesi valokuvien avulla visuaalinen identiteetti, joka erottuu kilpailijoista. Ammattimaiset valokuvat vangitsevat brändisi hengen ja houkuttelevat asiakkaita.

Kauttani saat esim. oman kuvapankin, josta voit poimia markkinointiisi yrityksesi näköisiä kuvia. Voit myös tilata kauttani henkilöstökuvauksen ja tuotekuvauksen.

alk. 550 € + alv. 24 %

Uskottava yritysilme

Vakavasti otettavalle yritykselle.

Erotu kilpailusta modernilla logolla ja visuaalisella ilmeellä – uskottava yritys ei rönsyile! 

Logon ja yritysilmeen suunnittelu alkaa aina asiakkaan tarpeesta. Ketä yritetään tavoittaa? Parhain tulos saadaan, kun kaivaudutaan pintaa syvemmälle.

Haluan ymmärtää MIKSI yrityksenne on olemassa, tai jos et oikein muista sitä enää itsekään, kaivetaan se esiin. Parhaimmillaan hyvä visuaalinen ilme kertoo yrityksensä tarinaa, se ei ole vain pelkkä hieno logo. Suosittelen yleensä koko paketin tilausta, mutta jos tarpeesi on toinen, voit tilata myös vain esim. logon suunnittelun. 

alk. 800 € + alv. 24 %

Kotisivujen suunnittelu

Tavoita asiakkaasi myös verkossa.

Yritystäsi ei ole nykypäivänä olemassa, jos sillä ei ole nettisivuja. Modernit sivut kertovat myös siitä, että yritys pysyy ajan hermolla. Hyvä nettisivu on yksinkertainen, hyvännäköinen ja helppo käyttää.

Nettisivujen perimmäinen tarkoitus on kuitenkin tarjota selkeästi yrityksen palveluita potentiaaliselle asiakkaalle. Nettisivujen suunnitteluun kuuluu visuaalisen suunnittelun lisäksi varsinainen tekninen tekeminen, joka tapahtuu WordPress-alustaa käyttäen. Jatkossa osaat myös itse päivittää sivuille sisältöä! Nykyaikainen sivusto tarvitsee myös huoltoa, joka kuuluu myös osaksi pakettia. Hinta on kiinteä vuosimaksu. 

1490 € + alv. 24 %

+ 190 € ylläpito / vuosi

Ota yhteyttä

Kerro minulle lisää tarpeistasi viestissäsi. Minkälaista apua tarvitset?