Graafinen suunnittelu

Isberg Design / Niklas Isberg

Ota yhteyttä!

Olen freelancer-suunnittelija, joka pitää erityisesti toimeksiannoista, joissa saa käyttää luovuutta. Graafinen suunnittelu on niin laaja käsite, että luovuuttaan pääsee toteuttamaan monella tapaa. Luovuuteni pääsee valloilleen varsinkin logojen ja nettisivujen ulkoasun suunnittelussa. Nautin myös perinteisten julisteiden ja esitteiden taittamisesta. Tarjoan kaiken kokoisille yrityksille graafisen suunnittelun palveluita.

Graafisen suunnittelun palveluni

Palveluihini kuuluvat muun muassa nämä:

– Logon suunnittelu
– Yritysilmeen suunnittelu
– Nettisivujen suunnittelu
– Käyntikortit
– Roll-upien suunnittelu
– Nettibannerit
– Facebook-kansikuvat ja muut somemateriaalit
– Esitteet ja flyerit
– Julisteet

Yritysilme on lisäksi paljon muutakin kuin vain pelkkä logo. Siksi suosittelen myös graafisen ohjeistuksen tekemistä, johon sisältyvät sopivien fonttien ja värimaailman valinta.

Graafinen suunnittelu on osa suurta kokonaisuutta, minkä lisäksi tarjoan myös ammattimaisia valokuvia yrityksen kaikkiin tarpeisiin.

Katso tästä portfolioni!

mockup BriskIt_logo_businesscards
visuaalinen suunnittelija niklas isberg

Graafinen suunnittelija

Visuaaliset työt ovat kiinnostaneet minua jo pienestä lähtien. Rakkaus piirtämiseen sekä taiteeseen siirtyi isältä pojalle. Yksinkertaisena miehenä pidän yksinkertaisista asioista, minkä vuoksi minimalistisuus kuvastaa töitäni. Vähemmän on enemmän. Tämä antaa vapauden keskittyä olennaiseen. Freelancerina tarjoan pienille ja suurille yrityksille graafisen suunnittelun palveluita. Erityisesti pidän julisteiden, esitteiden, käyntikorttien, nettisivujen ulkoasun ja logojen suunnittelusta.

Valokuvaus yritykselle

Tarvitsetko tuotekuvia, kuvia henkilöstöstäsi nettisivuille tai materiaalia muuta mainosmateriaalia varten? Laita viestiä niin suunnitellaan sopiva paketti.

Tarjoan laadukasta jälkeä järkevällä hinnoittelulla. Innostun helposti uusista mielenkiintoisista projekteista. Jos sinäkin pidät yksinkertaisista ja tyylikkäistä visuista, laita viestiä tai soita niin jutellaan.

Hyvännäköinen visuaalinen ilme on tärkeä, sillä ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Päivitetään sinunkin yrityksesi visuaalisuus nykypäivään! Ota yhteyttä alta tai laita viestiä chatin kautta sivun alalaidasta.

Katso tästä portfolioni!

visuaalinen suunnittelija niklas isberg

Ota yhteyttä

Laita viestiä oheisella lomakkeella, niin keskustellaan yhdessä projektistasi.
Rakastan myös hyvää kahvia, joten voit toki tulla käymään kotitoimistollani juomaan sumpit.

Kiitos viestistäsi. Palaan asiaan mahdollisimman pian!
Hups, viestin lähetyksessä oli jokin ongelma. Kokeileppa uudestaan?