Graafinen suunnittelu

Sopivasti hölmö graafinen suunnittelija Jyväskylästä

Graafista suunnittelua Jyväskylästä! Tarvitsetko logon, nettisivut tai kuvia yrityksellesi? Laita viestiä niin jutellaan! Olen graafinen suunnittelija, joka on erikoistunut logojen ja nettisivujen suunnitteluun sekä yrityskuvaukseen. Projekti voi olla pieni tai suuri, mutta sopuhinta säilyy. Olen rento ja joustava kaveri, ja takuuvarmasti hyvä yhteistyökumppani yrityksellesi.

Graafinen suunnittelija Jyväskylä Niklas Isberg
Logon suunnittelu äänekosken huima

Logon suunnittelu

Logon suunnittelu alkaa aina asiakkaan tarpeesta. Mikä sen käyttötarkoitus on? Mitä sillä halutaan sanoa? Olen tehnyt vuosia logoja, ja sama asia toistuu joka projektissa: yksinkertaisuus. Hyvä logo koostuu muutamasta elementistä, mutta se on silti erottuva. Voit tilata myös erikseen graafisen ohjeiston, jonka avulla pidät yrityksesi visuaalisen linjan yhtenäisenä materiaalista toiseen. Uskottava yritys ei rönsyile! Samalla voidaan suunnitella myös muu yrityksen ilme, mutta se on tarina erikseen.

Nettisivujen suunnittelu

Yritystäsi ei ole nykypäivänä olemassa, jos sillä ei ole nettisivuja. Modernit sivut kertovat myös siitä, että yritys pysyy ajan hermolla. Hyvä nettisivu on yksinkertainen, hyvännäköinen ja helppo käyttää. Nettisivujen perimmäinen tarkoitus on kuitenkin tarjota selkeästi yrityksen palveluita potentiaaliselle asiakkaalle. Nettisivujen suunnitteluun kuuluu visuaalisen suunnittelun lisäksi varsinainen tekninen tekeminen, joka tapahtuu WordPress-alustaa käyttäen. Projektin lopuksi saat ilmaisen tunnin mittaisen opastuksen WordPressin käyttöön, jotta osaat jatkossa päivittää sivujasi itse. Nykyaikainen sivusto tarvitsee myös usein päivitystä, joten tarjoan suunnittelutyön ohella teknistä ylläpitopakettia. Kysy tästä lisää!

Logon suunnittelu Äänekosken huima
Yrityskuvaus jyväskylä no nothing

Yrityskuvaus

Tarvitsetko tuotekuvia, kuvia henkilöstöstäsi nettisivuille tai kuvituskuvia muuta mainosmateriaalia varten? Laita viestiä niin suunnitellaan sopiva paketti.

Tarjoan laadukasta jälkeä järkevällä hinnoittelulla. Innostun helposti uusista mielenkiintoisista projekteista. Jos sinäkin pidät yksinkertaisista ja tyylikkäistä visuista, laita viestiä tai soita niin jutellaan.

Hyvännäköinen visuaalinen ilme on tärkeä, sillä ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Päivitetään sinunkin yrityksesi visuaalisuus nykypäivään!

Tehdäänkö töitä yhdessä?

Laita mulle viestiä oheisella lomakkeella!