Graafinen suunnittelu

Visuaalinen suunnittelija Niklas Isberg

Graafinen suunnittelu ja visuaaliset työt ovat kiinnostaneet minua jo pienestä lähtien. Rakkaus piirtämiseen sekä taiteeseen siirtyi isältä pojalle. Yksinkertaisena miehenä pidän yksinkertaisista asioista, minkä vuoksi minimalistisuus kuvastaa töitäni. Vähemmän on enemmän. Tämä antaa vapauden keskittyä olennaiseen.

Freelancerina tarjoan pienille ja suurille yrityksille graafisen suunnittelun palveluita. Erityisesti pidän julisteiden, esitteiden, käyntikorttien, nettisivujen ulkoasun ja logojen suunnittelusta. Yritysilme on lisäksi paljon muutakin kuin vain pelkkä logo. Siksi suosittelen myös graafisen ohjeistuksen tekemistä, johon sisältyvät sopivien fonttien ja värimaailman valinta.

Vaikka graafinen suunnittelu on päätyöni, tarjoan myös ammattimaisia valokuvia yrityksen kaikkiin tarpeisiin.

Tarvitsetko tuotekuvia, nettisivuille kuvia henkilöstöstäsi tai materiaalia kuvapankkianne varten? Laita viestiä niin suunnitellaan sopiva paketti.

Tarjoan laadukasta jälkeä järkevällä hinnottelulla. Innostun helposti uusista mielenkiintoisista projekteista. Jos sinäkin pidät yksinkertaisista ja tyylikkäistä visuista, laita viestiä tai soita niin jutellaan.

Laadukas visuaalinen toteutus on tärkeää, sillä ensivaikutelman voi tehdä vain kerran. Laitetaan sinunkin yrityksesi visuaalisuus kuntoon! Ota yhteyttä lomakkeella tai soita minulle numeroon 050 460 9299.

Ota yhteyttä