Valokuvaaja Jyväskylä

Niklas – sopivasti hölmö kuvaaja

Olen Niklas, huumorintajuinen valokuvaaja Jyväskylästä. Olen hieman hassutteleva hölmö valokuvaaja, joka haluaa tehdä kuvaustilanteesta mahdollisimman rennon ja hauskan. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi yhtään aikaisempaa kokemusta kameran edessä olemisesta tai koet kuvattana olon vastenmieliseksi – minä pidän huolen siitä, että kuvat onnistuvat ja saat mukavan kokemuksen.

Valokuvaaja Jyväskylä Niklas sopivasti hölmö kuvaaja

Kokenut valokuvaaja Jyväskylästä

Olen tehnyt valokuvausta jo vuodesta 2010, jolloin tuhlasin opintolainastani ison siivun ensimmäiseen järjestelmäkameraani Nikon D3000:n. Kamera on ehtinyt vaihtua vuosien aikana jo useaan otteeseen, mutta tallennan ruutuja silti yhä samalla innolla kuin tuolloin.

Hassuttelevana hölmönä pidän erityisesti lapsi- ja lemmikkikuvista, sillä hössöttäminen on silloin sallittua. Näiden lisäksi erityisosaamistani ovat henkilökuvaus ja tapahtumakuvaus. Älä pyydä minua kertomaan vitsejä, sillä harva pitää puujaloista. Vanhana kuminaamana taivun Jim Carreymaiseen ääntelyyn ja saattaapa suustani kuulla myös Aku Ankan ääntelyäkin.

Haluan tuoda ihmisen persoonan esiin valokuvissa. Jos olet pirskahtelevan iloinen ilmestys tai ajatuksiisi eksyvä unelmoija, näytetään se valokuvassa. Pidän tarinoista, joten näytetään muillekin kuinka huippu tyyppi sinä olet.

Palveluni

Henkilökuvaus

Otan henkilökuvia pääasiassa luonnossa tai Jyväskylän upeassa miljöössä miljöössä, koska usein niissä on enemmän fiilistä kuin studiossa. Suomen luonto ja arkkitehtuuri tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia! Otan myös valmistujaiskuvia ylioppilaista ja ammattiin valmistuvista.

valmistujaiskuvaus jyväskylä ylioppilas

Lapsikuvaus

Lapsikuvaus on lähellä sydäntäni, sillä tykkään hassuttelusta lasten kanssa. Useimpia lapsia jännittää kuvaus, mutta pyrin rikkomaan jään esimerkiksi 100 prosentin tarkalla Mikki Hiiri -imitaatiollani.

lapsikuvaus vauvakuvaus jyväskylä

Lemmikkikuvaus

Ihmisten lisäksi rakastan eläimiä. Olen pohjimmiltani koiraihminen, mutta kaikenkarvaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita luokseni. Onko sinulla kotona esimerkiksi pantterin lailla elehtivä kissaeläin? Otetaan hänestä kuva!

koirakuvaus jyväskylä

Tapahtumakuvaus

Tarvitsetko kuvaajaa yrityksesi tilaisuuteen, pikkujouluihin, seminaariin, teatteriesitykseen tai yleisötapahtumaan? Minulla on usean vuoden kokemus erilaisten tapahtumien kuvaamisesta. Olen huomaamaton kuvaaja, joka pyrkii tallentamaan kaikki tärkeät hetket kameralle.

tapahtumakuvaus jyväskylä adastra

Yrityskuvaus

Yksityisasiakkaiden lisäksi olen kuvannut paljon muun muassa yrityksille, kuten VRT Finland Oy, Crazy Town Oy ja Numerola. Näiden lisäksi kätteni jälkeä on nähty myös Kun koulu loppuu -lehden ja Jylkkärin kansissa sekä sisäsivuilla. Kaikkia kuvauksia yhdistävät tarinat. Miten jokin yritys on saanut alkunsa tai missä pisteessä ollaan nyt.

Yrityskuvaus Jyväskylä Numerola

Valokuvaus Jyväskylässä

Voit kutsua minut kuvaamaan joko kotiisi, tai voimme sopia yhdessä jonkun upean jyväskyläläisen miljöön kuvaukselle. Useimmiten varsinkin lapselle oma koti tuntuu turvallisemmalta paikalta kuin vaikka studio. Tarjoan myös mahdollisuuden studiokuville. Studioni sijaitsee Jyväskylässä.

Tilatessasi minut kuvaamaan esimerkiksi tapahtumaasi, sinua tai perhettäsi, voit olla varma, että olet hyvissä käsissä. Pyrin ohjaamaan kuvattavia rennosti, koska harva ihminen osaa olla luonnollisesti kameran edessä ilman opastusta. Eikä se haittaa, vaikka oikean asennon löytämisessä kestää. Minä olen paikalla sitä varten, että sinusta saadaan itseäsi miellyttävä otos.

Tarkasta rauhassa kuvani läpi ja mieti millaisen valokuvaajan sinä haluaisit tilata tärkeälle hetkellesi. Jos haluat hölmön hassuttelijan tallentamaan vaikkapa ristiäiset, laita minulle viestiä niin jutellaan. Tärkeintä on, että asiakkaan ja kuvaajan välillä kemiat toimivat. Parhain tapa tutustua on siis kahvikupposen ääressä!

Laita minulle viestiä yhteyslomakkeen kautta ja katsotaan yhdessä teille sopiva paketti. Annan kuvilleni käyttöluvan someen, kuten Instagramiin ja Facebookiin. Voit hyödyntää niitä myös muissa mainosmateriaaleissa.

Haluat varmaan tietää mitä kuvaus maksaa? Tsekkaa hinnasto tästä!

Ota yhteyttä