Valokuvaaja Jyväskylä

Niklas – Sopivasti hölmö kuvaaja

Valokuvaaja Jyväskylä Niklas sopivasti hölmö kuvaaja

Valokuvaaja Jyväskylästä

Olen Niklas, huumorintajuinen valokuvaaja Jyväskylästä. Olen tehnyt valokuvausta jo vuodesta 2010, jolloin tuhlasin opintolainastani ison siivun ensimmäiseen järjestelmäkameraani Nikon D3000:n. Kamera on ehtinyt vaihtua vuosien aikana jo useaan otteeseen, mutta tallennan ruutuja silti yhä samalla innolla kuin tuolloin.

Olen hieman hassutteleva hölmö valokuvaaja, joka haluaa tehdä kuvaustilanteesta mahdollisimman rennon. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi yhtään aikaisempaa kokemusta kameran edessä olemisesta tai koet kuvattana olon vastenmieliseksi – minä pidän huolen siitä, että kuvat onnistuvat.

Hassuttelevana hölmönä pidän erityisesti lapsi- ja lemmikkikuvista, sillä hössöttäminen on silloin sallittua. Näiden lisäksi henkilökuvaus ja tapahtumakuvaus ovat erityisosaamistani. Älä pyydä minua kertomaan vitsejä, sillä harva pitää puujaloista. Vanhana kuminaamana taivun Jim Carreymaiseen ääntelyyn ja saattaapa suustani kuulla myös Aku Ankan ääntelyäkin.

Haluan tuoda ihmisen persoonan esiin. Jos olet pirskahtelevan iloinen ilmestys tai ajatuksiisi eksyvä unelmoija, näytetään se valokuvassa. Pidän tarinoista, joten näytetään muillekin kuinka huippu tyyppi sinä olet.

Valokuvaajan palvelut

Tarjoan valokuvausta kaikille ikään tai kokoon katsomatta. Olen erikoistunut henkilökuviin, lapsi- ja perhekuviin ja tapahtumakuviin.

Henkilökuvaus

Henkilökuvat sinusta, ammattiin valmistuvasta, ylioppilaasta tai vaikka perheestäsi.

Lapsikuvaus

1v ja vanhemmat ikävuodet.
Ikuista lapsesi synttärit valokuviin! 

Hääkuvaus

Tallenna tärkeä hetkesi kameralle. Otan pääasiassa hääparista potretteja.

Tapahtumakuvaus

Juhlat, hautajaiset, häät tai vaikka polttarit.
Kutsu minut paikalle!

Henkilökuvaus

Otan henkilökuvia pääasiassa luonnossa tai miljöössä, koska useasti niissä on enemmän fiilistä kuin studiossa. Suomen luonto ja arkkitehtuuri tarjoavat loputtomasti mahdollisuuksia!

Lapsikuvaus

Lapsikuvaus on lähellä sydäntäni, sillä tykkään hassuttelusta. Useimpia lapsia jännittää kuvaus, mutta pyrin rikkomaan jään esim. 100 prosentin tarkalla Mikki Hiiri -imitaatiollani. Hössötän myös kuin viimeistä päivää.

Lemmikkikuvaus

Ihmisten lisäksi rakastan eläimiä. Olen pohjimmiltani koiraihminen, mutta kaikenkarvaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita luokseni. Onko sinulla kotona esimerkiksi pantterin lailla elehtivä kissaeläin? Otetaan hänestä kuva!

Yrityskuvaus

Yksityisasiakkaiden lisäksi olen kuvannut paljon muun muassa yrityksille, kuten VRT Finland Oy, Crazy Town Oy ja Numerola. Näiden lisäksi kätteni jälkeä on nähty myös Kun koulu loppuu -lehden ja Jylkkärin kansissa sekä sisäsivuilla. Kaikkia kuvauksia yhdistävät tarinat. Miten jokin yritys on saanut alkunsa tai missä pisteessä ollaan nyt.

Ylioppilaskuvaus-valmistujaiskuvaus_Jyväskylä_Mehtälä_21-06-09

Valokuvauksen hinta

Valokuvauksen ei pitäisi maksaa maltaita ja siksi olen kehitellyt erikokoiset paketit, joista on helpompi valita tilanteen mukaan. Tutustu hintoihin tästä!

Kuvauksen aikana

Tilatessasi minut kuvaamaan esimerkiksi tapahtumaasi, sinua tai perhettäsi, voit olla varma, että olet hyvissä käsissä. Pyrin ohjaamaan kuvattavia rennosti, koska harva ihminen osaa olla luonnollisesti kameran edessä ilman opastusta. Eikä se haittaa, vaikka oikean asennon löytämisessä kestää. Minä olen paikalla sitä varten, että sinusta saadaan itseäsi miellyttävä otos.

Voit kutsua minut kuvaamaan joko kotiisi, tai voimme sopia yhdessä jonkun upean miljöön kuvaukselle. Useimmiten varsinkin lapselle oma koti tuntuu turvallisemmalta paikalta kuin vaikka studio. Tarjoan myös mahdollisuuden studiokuville. Studio sijaitsee Jyväskylän Seppälässä Studio 31:n tiloissa.

Juodaan nyt kahvit ensin

Tarkasta rauhassa kuvani läpi ja mieti millaisen valokuvaajan sinä haluaisit tilata tärkeälle hetkellesi. Jos haluat hölmön hassuttelijan tallentamaan vaikkapa ristiäiset, laita minulle viestiä niin jutellaan. Tärkeintä on, että asiakkaan ja kuvaajan välillä kemiat toimivat. Parhain tapa tutustua on siis kahvikupposen ääressä!

Laita minulle viestiä yhteyslomakkeen kautta ja katsotaan yhdessä teille sopiva paketti. Annan kuvilleni käyttöluvan someen, kuten Instagramiin ja Facebookiin. Voit hyödyntää niitä myös muissa mainosmateriaaleissa.

Haluat varmaan tietää mitä kuvaus maksaa? Tsekkaa hinnasto tästä!