Valokuvaaja Jyväskylä Niklas Isberg hahmo

Niklas Isberg | Isberg Design

Valokuvaaja Jyväskylä

Valokuvausta Jyväskylässä vuosien kokemuksella. Upeat markkinointikuvat edistämään myyntiäsi! Saan yrityksesi näyttämään hyvältä.

Kokenut valokuvaaja
Jyväskylästä

Nostan yrityksesi jalustalle upeilla valokuvilla.

Olen ammattimainen, mutta rento valokuvaaja Jyväskylästä. Hyödynnä ottamiani kuvia markkinoinnissasi tehostaaksesi myyntiä ja asiakkaan sitouttamista. Älä käytä omaa aikaasi turhaan etsiessäsi kuvia netin kuvapankeista.  

Netin kuvapankkikuvat eivät palvele sinua tai asiakastasi. Moderni asiakas haluaa nähdä aitoja ihmisiä tekemässä aitoja asioita. Haluan tarjota jokaiselle yritykselle mahdollisuuden näyttää hyvältä valokuvan keinoin.

Voimme luoda teille räätälöidyn kuvapankin, josta voitte valita markkinointiinne sopivia kuvia. Voimme myös päivittää vain henkilöstökuvanne uusiin. Yrityksen yhtenäinen visuaalinen linja on hyvä näkyä myös valokuvissa.

Valokuvaaja Jyväskylä Niklas Isberg
Kuva: Toni Rutanen
valokuvaaja jyväskylä yrityskuvaus jyväskylä rustan avajaiset keljossa parkkipaikka
Yrityskuvaus Pihla Group markkinointikuvat ovien laatutarkastus
Yrityskuvaus markkinointikuva Rengasliike Kumisetä renkaiden siirtelyä kierrätykseen

Valokuvausta vuosien kokemuksella,

rennolla meiningillä.

Valokuvaukseen voi sisältyä esimerkiksi henkilöstökuvaus tai markkinointikuvaukset, joista lopputuloksen loistavia kuvia täydentämään yrityksesi omaa kuvapankkia.

Henkilöstökuvaus voidaan toteuttaa joko asiakkaan toimistolla, studiossa tai ulkona miljöössä. Asiakkaan kanssa käydyn keskustelun perusteella laadin kuvaussuunnitelman, jonka jälkeen päätämme ajankohdan kuvaukselle. Aikaa kuvaukselle on hyvä varata noin tunnista kahteen riippuen yrityksen henkilöstön koosta. Yksilökuvien lisäksi voidaan ottaa myös ryhmäkuvia.

Markkinointikuvat voivat olla esimerkiksi työntekijöitä tekemässä töitään tai viettämässä aikaa yhdessä, yksityiskohtia työpaikalta tai tuotteista. Yleensä edustavimmat kuvat saadaan siten, että henkilöt ovat aitoja omia itsejään. Haluankin tutustua yritykseenne ja kulttuurinne hieman paremmin, jotta tiedän mikä on teille luontevinta.

Moni asiakkaani on hyödyntänyt otettuja kuvia markkinoinnissaan ja nettisivuillaan. Kuten henkilöstökuvauksessa, myös markkinointikuvien kohdalla laadin kuvaussuunnitelman, jonka perusteella kuvaus toteutetaan. Asiakas saa kuviin täydet oikeudet. Toimitan kuvista aina vedosgallerian, josta asiakas saa itse valita parhaimmat otokset. Valitut kuvat käsitellään ja toimitetaan asiakkaalle täysilaatuisena ja nettiin / someen soveltuvana.

Valokuvaaja Jyväskylä Yrityskuvaus markkinointikuva Rengasliike Kumisetä renkaiden tutkimista

Valokuvaus Jyväskylässä

Olen hyvin joustava kuvaaja. Kuvaukset voidaan ottaa teidän toimistollanne, ulkona tai studiossa. Vuokraan studiota käyttööni tarpeen mukaan, joten se on sovittava hyvissä ajoin. Studio sijaitsee Jyväskylässä.

Näin kuvaukset etenevät:

1.

Käydään läpi valokuvien tyyli ja tarve joko sähköpostitse tai palaverissa

2.

Luodaan ns. fiilispankki Pinterestiin,
jonka avulla haetaan sopivaa tyyliä

3.

Sovitaan kuvausaika
ja paikka

4.

Otetaan kuvat ja minä toimitan vedokset nettigalleriaan, josta voit käydä valitsemassa parhaimmat otokset

Valintojen jälkeen toimitan kuvista tulostukseen ja nettiin sopivat kuvat erillisellä linkillä. Valmiiden kuvien toimitusaika on yleensä noin 2 viikkoa, mutta se voi vaihdella kuvamäärästä riippuen. Aikataulu käydään aina asiakkaan kanssa läpi ja toiveet otetaan huomioon.

HUOM! Mikäli sinulla on normaalista poikkeava kiire, pakettiin lisätään nopean toimituksen lisä. Tällöin ei voida taata samaa laatua kuin tavallisesti, mutta saat kuvat nopealla aikataululla. Tämä sopii erityisesti asiakkaille, jotka eivät kaipaa kuvankäsittelyä.

Palveluitani ovat hyödyntäneet myös aikakausilehdet, joihin olen ottanut kuvia yhdessä toimittajan kanssa. Hinta arvioidaan aina tapauskohtaisesti. Kysy lisää alla olevan lomakkeen kautta.

Anna yrityksellesi mahdollisuus erottua muista aidoilla kuvilla. Jäät varmasti asiakkaan mieleen.

Jos kaipaat valokuvauksen lisäksi myös nettisivuja tai kokonaista yritysilmettä, tsekkaa muut palveluni.

Kysy lisää valokuvauksesta Jyväskylässä

Laita minulle viestiä lomakkeen kautta. Kuvaile hieman tarvettasi ja aikataulutoiveitasi. Vastaan sinulle mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä

Kerro minulle lisää tarpeistasi viestissäsi. Minkälaista apua tarvitset?