Henkilökuvaus Jyväskylä

Tilaa henkilökuvaus ammattilaiselta. Päivitä profiilikuvasi, juhlista valmistujaisia tai ikuista lapsesi merkkipäivä.
Tervetuloa rentoihin kuvauksiin!

Milloin viimeksi olet päivittänyt omat kuvasi? Näytät varmasti yhtä hyvältä kuin ennenkin, joten miksi et näyttäisi sitä myös muille. Ei ole väliä oletko ennen ollut kuvattavana, minä saan sinut näyttämään hyvältä. Saat edullisesti upeita kuvia itsestäsi, lapsestasi tai koko perheestä.

Toimin Jyväskylässä ja sen lähialueilla. Kuvaan toiveiden mukaan joko studiossa tai ulkona miljöössä. Voin kuvata myös teidän kotonanne, jos kuvauksiin saapuminen on hankalaa tai se jännittää. Oma koti on usein turvallinen paikka.

En veloita Jyväskylässä tehtävien kuvauksien matkakuluja erikseen.

Kihlakuvaus ja hääpotretit

Tarjoan Jyväskylässä perinteisen henkilökuvauksen lisäksi kihlakuvauksia ja hääpotretteja. Juhlistakaa yhteistä matkaanne upeilla valokuvilla!

Rakkaus on mitä mainion syy tilata kihlakuvaus tai hääpotretit minulta. Tiedän omasta kokemuksesta, että kun se oikea sattuu kohdalle, on hankala piilottaa tunteitaan. Haluan tuoda myös teidän onnen esiin. Kuvien avulla voi palata yhä uudelleen siihen samaan hetkeen, jolloin nyökkäsitte toisillenne hyväksyvästi.

Kihlakuvaus ja hääpotretit suunnitellaan yhdessä parin kanssa ja heidän toiveitaan kuunnellen. Minulle on tärkeää, että myös kuvia katsova henkilö voi samaistua parin tunteisiin. En kuvaa lainkaan juhlia, sillä haluan keskittyä vain teihin kahteen.

Kuvaushetki on usein intiimi ja tilanteeseen voi olla vaikea heittäytyä, mutta kokemuksesta voin sanoa, että rakkaus ei piilottele kuvauksissakaan. Laita siis viestiä, jos kaipaat rentoa valokuvaajaa matkaanne mukaan!

Katso alta portfolioni.