Henkilökuvaus

ja hääkuvaus

Onko sinulla etsinnässä henkilökuvaus Jyväskylässä? Saat minulta edullisesti upeita kuvia itsestäsi, lapsestasi tai perheestäsi. Sijaitsen Jyväskylän Mustalammella, josta pääsen helposti hurauttamaan haluamaasi suuntaan. Kuvaukset voidaan järjestää joko studiossa Seppälän suunnilla, tai vaihtoehtoisesti voimme kuvata joko kotonasi tai ulkona.

Henkilökohtaisesti pidän eniten miljöön ja asiakkaan oman kodin tuomasta rentoudesta. Tarvittaessa vuokraamani Studio 31 tarjoaa loistavat puitteet myös virallisempiin kuviin. Paikalle pääsee helposti julkisilla ja auton voi jättää pihaan parkkiin. Kuvausten päätteeksi voit kipaista Grilli 21:n kautta, joka sijaitsee studion alakerrassa. Vaikka autoni kuluttaakin bensaa, en veloita Jyväskylässä ja lähimaastossa tehtävien kuvauksien matkakuluja erikseen. Jos pyydät minua matkustamaan muualle Suomeen, hintaan lisätään ajomatka ja bensakustannukset. Nämä neuvotellaan asiakaskohtaisesti erikseen.

Hääkuvaus

Oletko menossa naimisiin ja etsit sopivaa kuvaajaa ottamaan teistä potretin? Olen mielelläni osa tärkeää päiväänne. Tarjoamani hääkuvaus sisältää yhdessä suunnitellut potretit. En kuvaa varsinaista tapahtumaa, koska koen parin kuvauksen paljon intiimimmäksi ja saan teistä silloin enemmän irti. Rakkaus on silloin käsin kosketeltavaa. Minulle on tärkeää, että myös kuvia katsova henkilö voi samaistua parin tunteisiin. Hääkuvaus suunnitellaan yhdessä hääparin kanssa ja heidän toiveitaan kuunnellen.

Hääkuvaus on suunnattu pariskunnille, jotka eivät pitäneet suuria juhlia, mutta haluavat kuitenkin muistoksi upeita kuvia. Voitte myös olla jo pitäneet juhlat, mutta jostain syystä kuvista ei tullut sellaisia kuin halusitte. Koska kyse on potreteista, hinnoittelu menee henkilökuvien mukaan.

Muut kuvaukset

Otan kuvia myös mm. lemmikeistä.

Paljonko kuvaus maksaa?

Katso hinnasto!

Laita viestiä!