Henkilökuvaus, pariskunta- ja kihlakuvaus

Jyväskylässä edullisesti upeita kuvia! Henkilökuvat, pariskuntakuvat tai kihlakuvat. Suosin kuvauksia luonnossa tai studion ulkopuolella, mutta tarvittaessa myös studiokuvat onnistuvat.

Otan henkilökuvia mieluiten miljöössä. Paikka voi olla teidän oma koti tai jokin muu upea yhdessä valittu paikka. Studiolta poistuessa ei tarvitse välttämättä niinkään pönöttää, ja kuviin saadaan aivan erilaista tunnelmaa.

Tarvittaessa vuokraan myös studiotiloja, joissa on muun muassa rekvisiittaa lasten kanssa kuvaamista varten. En veloita Jyväskylässä tehtävien kuvauksien matkakuluja erikseen.

Pariskunta- ja kihlakuvaus

Tarjoan perinteisen henkilökuvauksen lisäksi pariskuntakuvauksia, kihlakuvauksia ja hääkuvauksia. Juhlistakaa yhteistä matkaanne upeilla valokuvilla!

Olen valtava romantikko, minkä vuoksi haluan tuoda myös teidän onnen esiin. Kuvien avulla voi palata yhä uudelleen siihen samaan hetkeen, jolloin lupauduitte toisillenne. Tarjoamani hää- ja kihlakuvaus ja pariskuntakuvaus sisältää yhdessä suunnitellut kuvat. Kuvaus suunnitellaan yhdessä parin kanssa ja heidän toiveitaan kuunnellen.

Minulle on tärkeää, että myös kuvia katsova henkilö voi samaistua parin tunteisiin. En kuvaa lainkaan varsinaisia juhlia, sillä haluan keskittyä vain teihin kahteen. Kuvaushetki on usein intiimi ja tilanteeseen voi olla vaikea heittäytyä, mutta kokemuksesta voin sanoa, että rakkaus ei piilottele kuvauksissakaan. Laita siis viestiä, jos kaipaat rentoa valokuvaajaa matkaanne mukaan!