KonsoliFIN ry

Uskottavuutta videopelialan yhdistykselle modernilla ja yhtenäisellä ilmeellä.

Visuaalisen ilmeen suunnittelu Suomen vanhimmalle ja suurimmalle videopelisivustolle KonsoliFIN:lle. Suunnittelin KonsoliFIN:lle myös nettisivujen ulkoasun ja Facebook-bannerin.

KonsoliFIN:n edellinen logo ja nettisivut kaipasivat uudistusta, sillä ne eivät olleet enää kovin modernit.

KonsoliFIN:lle suunniteltiin yksinkertainen logo, joka on ottanut muotojaan videopelien typografiasta. Sen tausta-ajatus johtaa videopelistä nimeltä Doom. Vanha värimaailma haluttiin säilyttää, mutta logosta tehtiin yksinkertaisempi versio, joka kestää aikaa.

Visuaalinen ilme kattaa logon suunnittelun, Facebook-kansikuvan, fontti- ja värivalinnat, nettisivujen suunnittelun sekä jatkuvasti vaihtuvan nettisivujen taustakuvan suunnittelun. Logosta on tehty myös Pride-viikkoa varten oma versionsa, joka on symboli raidallisena sateenkaarena.

KonsoliFIN on aikaisemmin käyttänyt oranssia ilmeessään, joka haluttiin säilyttää tulevaisuudessakin. Oranssin sävyä muokattiin paremmin toimivampaan muotoon, jotta se erottuu varmasti.

Asiakas halusi logosta tyylikkään ja simppelin, joka jää mieleen. Sen pitäisi toimia hyvin myös videopelejä harrastavalle kohdeyleisölleen. Lisäksi nettisivut haluttiin nykyaikaistaa ulkoasunsa puolesta. Ne toimivat nätisti sekä pöytäkoneilla että mobiilissa.

KonsoliFIN on Suomen suurin harrastelijavoimin ylläpidetty konsolipelisivusto, johon tulee päivittäin videopeleihin liittyvää sisältöä. Tiimi tuottaa muun muassa uutisia, arvosteluja, artikkeleja ja blogeja.

Vieraile yhdistyksen sivuilla: www.konsolifin.net

Ota yhteyttä

Kerro minulle lisää tarpeistasi viestissäsi. Minkälaista apua tarvitset?