KonsoliFIN

Visuaalisen ilmeen suunnittelu Suomen vanhimmalle ja suurimmalle videopelisivustolle KonsoliFIN:lle. Suunnittelin KonsoliFIN:lle myös nettisivujen ulkoasun ja Facebook-bannerin.

logon suunnittelu konsolifin isberg design

Ongelma

KonsoliFIN:n edellinen logo ja nettisivut kaipasivat uudistusta, sillä ne eivät olleet enää kovin modernit.

Ratkaisu

KonsoliFIN:lle suunniteltiin yksinkertainen logo, joka on ottanut muotojaan videopelien typografiasta. Sen tausta-ajatus johtaa videopelistä nimeltä Doom. Vanha värimaailma haluttiin säilyttää, mutta logosta tehtiin yksinkertaisempi versio, joka kestää aikaa.

Visuaalinen ilme kattaa logon suunnittelun, Facebook-kansikuvan, fontti- ja värivalinnat, nettisivujen suunnittelun sekä jatkuvasti vaihtuvan nettisivujen taustakuvan suunnittelun. Logosta on tehty myös Pride-viikkoa varten oma versionsa, joka on symboli raidallisena sateenkaarena.

KonsoliFIN on aikaisemmin käyttänyt oranssia ilmeessään, joka haluttiin säilyttää tulevaisuudessakin. Oranssin sävyä muokattiin paremmin toimivampaan muotoon, jotta se erottuu varmasti.

Asiakas halusi logosta tyylikkään ja simppelin, joka jää mieleen. Sen pitäisi toimia hyvin myös videopelejä harrastavalle kohdeyleisölleen. Lisäksi nettisivut haluttiin nykyaikaistaa ulkoasunsa puolesta. Ne toimivat nätisti sekä pöytäkoneilla että mobiilissa.

KonsoliFIN on Suomen suurin harrastelijavoimin ylläpidetty konsolipelisivusto, johon tulee päivittäin videopeleihin liittyvää sisältöä. Tiimi tuottaa muun muassa uutisia, arvosteluja, artikkeleja ja blogeja.

Vieraile yhdistyksen sivuilla: www.konsolifin.net

logon suunnittelu konsolifin isberg design
nettisivujen suunnittelu konsolifin
facebook kansikuvan suunnittelu konsolifin
facebook kansikuvan suunnittelu konsolifin esimerkkikuva

Tarvitsetko logoa tai vanhan päivitystä? Laita minulle viestiä niin katsotaan kuinka voin auttaa.

Olen graafinen suunnittelija, joka on erikoistunut logojen ja nettisivujen suunnitteluun. Prosessini on selkeä ja pidän asiakkaan aina tilanteen tasalla. Et maksa turhasta ajasta.