Hinnasto

Alla on tämänhetkinen hinnastoni yksityishenkilöille ja yrityksille.

Pyydä tarjous!

Suuri paketti

Kuvausaika 1,5 h. Kuvaus miljöössä tai studiossa, studiokuvaus sovittava erikseen kuvaajan kanssa. Sisältää 20 kpl käsiteltyä kuvaa. Lisäkuvat 25 € / kuva. Vedosgalleria nettiin, josta asiakas voi valita lempikuvansa. Toimitan valmiista kuvista latauslinkin,
joista saat versiot nettiin sekä printtiin. Hintaan sisältyy matkustaminen Jyväskylässä. Kilometrikorvaus pidemmillä matkoilla 0,5 € / km.

599 €

Vähän pienempi paketti

Kuvausaika 1,5 h. Kuvaus miljöössä tai studiossa, studiokuvaus sovittava erikseen kuvaajan kanssa. Sisältää 10 kpl käsiteltyä kuvaa. Lisäkuvat 25 € / kuva. Vedosgalleria nettiin, josta asiakas voi valita lempikuvansa. Toimitan valmiista kuvista latauslinkin, joista saat versiot nettiin sekä printtiin. Hintaan sisältyy matkustaminen Jyväskylässä. Kilometrikorvaus pidemmillä matkoilla 0,5 € / km.

439 €

Peruspaketti

Kuvausaika 1 h. Kuvaus vain miljöössä asiakkaan kotona tai muussa sovitussa paikassa. Sisältää 5 kpl käsiteltyä kuvaa. Lisäkuvat 25 € / kuva. Vedosgalleria nettiin, josta asiakas voi valita lempikuvansa. Toimitan valmiista kuvista latauslinkin, joista saat versiot nettiin sekä printtiin. Hintaan sisältyy matkustaminen Jyväskylässä. Kilometrikorvaus pidemmillä matkoilla 0,5 € / km.

280 €

Ristiäiset, hautajaiset & häät

Ensimmäinen tunti 360€. Sisältää 25-50 käsiteltyä kuvaa. Seuraavat alkavat tunnit 80€/h. Lisäkuvat 25 € / kuva. Hintaan sisältyy matkustaminen Jyväskylässä. Kilometrikorvaus Jyväskylän ulkopuolelle 0,5 € / km. Asiakas saa vedosgallerian nettiin, josta hän voi valita lempikuvansa.

Lempikuvien valinnan jälkeen editoin valitut kuvat nettiä ja tulostusta varten.

alk. 360 €

Uusi kuva hakemukseen

Hyvällä kuvalla teet ensivaikutelman uuteen ihmiseen oli se sitten työhaastattelija tai mahdollinen kumppani. Unohda selfiet ja ota itsestäsi astetta paremmat kuvat!

Saat yhden laadukkaan kuvan itsestäsi. Kuvausaika on 0,5h. Kuvaus tapahtuu Jyväskylän keskustassa tai erikseen sovittavassa paikassa. Jos kuvaus tapahtuu Jyväskylän keskustan ulkopuolella, hintaan lisätään 0,5 € / km. Jos haluat itsellesi useamman kuin kaksi kuvaa, saat ne hintaan 25 €/kuva.

alk. 70 €

Sovitaan kuvaus!

Laita viestiä!

Graafinen suunnittelu

Logosuunnittelu alk. 500€

Tarvitsetko yrityksellesi uuden logon? Tämä paketti on sinulle! Saat yrityksesi näköisen logon toiveesi huomioiden. Sisältää digitaaliset- ja printtiversiot.

Yritysilme alk. 2500€

Tällä paketilla päivität koko yritysilmeesi. Hintaan sisältyvät logosuunnittelu, värimaailma, fonttivalinnat, nettisivut sekä graafinen ohjeistus.

Henkilöstökuvaus – 599 €

Kuvausaika 2 h. Kuvaus miljöössä (esim. asiakkaan luona) tai studiossa, studiokuvaus sovittava erikseen kuvaajan kanssa. Tämä paketti on sopiva yritykselle, jonka henkilöstön koko on 10 tai enemmän. Jokaisesta kuvattavasta yksi kuva. Lisäkuvat 50 € / kuva. Vedosgalleria nettiin, josta asiakas voi valita lempikuvansa. Toimitan valmiista kuvista latauslinkin, joista saatte versiot nettiin sekä printtiin. Hintaan sisältyy matkustaminen Jyväskylässä. Kilometrikorvaus pidemmillä matkoilla 0,5 € / km. Pyydä tarjous, jos kuvattavia on enemmän!

Henkilökuvaus / Potretti – 399 €

Kuvausaika 1,5 h. Kuvaus miljöössä tai studiossa. Studiokuvaus on sovittava erikseen kuvaajan kanssa.

Tämä on kevyempi paketti kuin henkilöstökuvaus. Henkilökuvauspaketti sopii sinulle, jos yrityksesi koko on 1-5 työntekijää. Jokainen kuvattava saa itsestään kaksi käsiteltyä kuvaa. Lisäkuvat 50 € / kuva.

Saat kuvista vedosgallerian nettiin, josta voit valita lempikuvansa. Toimitan valmiista kuvista latauslinkin, joista saat versiot nettiin sekä printtiin. Hintaan sisältyy matkustaminen Jyväskylässä. Kilometrikorvaus pidemmillä matkoilla 0,5 € / km.

Markkinointi- ja kuvituskuvaus – 499 €

Kuvausaika 1-1,5 h. Kuvaus miljöössä asiakkaan luona tai muussa sovitussa paikassa. Sisältää 20 kpl käsiteltyä kuvaa. Lisäkuvat 50 € / kuva.

Saat vedosgalleria nettiin, josta voit valita lempikuvasi. Toimitan valmiista kuvista latauslinkin, joista saat versiot nettiin sekä printtiin. Hintaan sisältyy matkustaminen Jyväskylässä. Kilometrikorvaus pidemmillä matkoilla 0,5 € / km.

Pyydä tarjous!

SOPIMUSEHDOT

Valokuvien ja graafisten töiden käyttöoikeus luovutetaan tilaajalle vain ennalta sovittuihin tarkoituksiin. Mikäli valokuvan tai graafisten töiden käyttöoikeuksia halutaan laajentaa, siitä sekä maksettavasta lisäkorvauksesta on sovittava ennen tällaista lisäkäyttöä. Suunnittelijalla on oikeus perua julkaisulupa, mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä. Tilaaja ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle. Valokuvaajalla on oikeus käyttää samaa valokuvaa samanaikaisesti oman työnsä mainostamisessa.

Työtä ei saa tallentaa millään tavoin sähköisessä, digitaalisessa tms. muodossa ilman valokuvaajan lupaa. Työn tai valokuvan muuttaminen tai sen yksittäisen osan käyttö on kielletty ilman lupaa. Huomio koskee esimerkiksi Instagram-suotimien käyttöä. Valokuvaajan nimi on aina mainittava kuvan yhteydessä.

Valokuvien julkaisua koskien henkilötietolaki edellyttää kuvattavan suostumuksen kuvien julkaisemiseen. Alaikäisen kuvattavan suostumuksen antaa alaikäisen huoltaja. Lupa kattaa täyden käyttöoikeuden valokuvaajalle; oikeuden kuvan käyttöön, julkaisuun tai myyntiin.

Tilattua työtä ei voi peruuttaa tyyliin liittyvillä syillä. Asiakas on perehtynyt kuva- ja suunnittelutyyliin ennen tilaamista ja tarjouksen hyväksyessään hän hyväksyy myös nämä seikat.

Kaikki hintamuutokset pidätetään. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.