Hinnasto

Alla on tämänhetkinen hinnastoni yksityishenkilöille ja yrityksille.

Kuvausmaksu

Kuvausmaksu 100€

Kuvausmaksu koskee henkilökuvausta, valmistujaiskuvausta, ylioppilaskuvausta, koirakuvausta ja lapsikuvausta. Maksu toimii varausmaksuna ja se laskutetaan ennen kuvauksia. Asiakas saa aina esivalintagallerian viikon sisällä kuvauksista. Valmiit kuvat toimitetaan noin kahden viikon kuluessa valintojen tekemisestä. Asiakas voi valita galleriasta mieluisat kuvat itselleen alla mainittujen pakettien mukaan tai tilata haluamansa määrän kuvia. Ylimääräiset kuvat veloitetaan allaolevalla hinnoittelulla.

Lasku valituista kuvista lähetetään sen jälkeen, kun kuvavalinnat on tehty. Kuvaaja sitoutuu toimittamaan kuvat ajallaan sovitusti.

Kuvapaketit

3 kuvaa | 200€
5 kuvaa | 250€
10 kuvaa | 300€

Yksittäinen lisäkuva paketin päälle 20€/kpl

Kuvaukset sovitusti joko studiossa tai miljöössä. Studioaika on sovittava vähintään kaksi viikkoa ennen kuvauksia.
Kuvausaika 1h.

Tapahtumakuvaus

Esim. perhejuhlat, hautajaiset, syntymäpäivät jne. Ensimmäisen tunnin hinta 350€, sen jälkeen 85€/h. Sis. n. 10-50 valmista kuvaa. Lisäkuvat 20e/kpl. Ensimmäisen tunnin ylimenevä aika varmistetaan aina ensin asiakkaalta. Kysy tarkempi tarjous, jos sinulla on mielessä tietynlainen aikataulu.

Yrityskuvaus

Esim. kuvia yrityksesi markkinointiin ja nettisivuille tai kuvia yrityksesi henkilöstöstä. Yrityskuvaus alkaen 350e. Kysy tarjous! Hinnat ovat yrityksille alv. 0%.

Tarvitsetko jotain muuta?

Eikö yllä olevat paketit ole aivan sitä mitä etsit? Ei hätää. Laita viestiä oheisella lomakkeella ja suunnitellaan yhdessä sopiva.

Nettisivujen ja logojen suunnittelusta sekä graafisen suunnittelun töistä kirjoitan aina tarjouksen projektikohtaisesti. Kysy lisää!

Kaikkiin paketteihin sisältyy matkustaminen Jyväskylässä. Kilometrikorvaus Jyväskylän ulkopuolelle 0,5 € / km.

SOPIMUSEHDOT

Valokuvien ja graafisten töiden käyttöoikeus luovutetaan tilaajalle vain ennalta sovittuihin tarkoituksiin. Mikäli valokuvan tai graafisten töiden käyttöoikeuksia halutaan laajentaa, siitä sekä maksettavasta lisäkorvauksesta on sovittava ennen tällaista lisäkäyttöä. Suunnittelijalla on oikeus perua julkaisulupa, mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä. Tilaaja ei voi myydä tai luovuttaa käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle. Valokuvaajalla on oikeus käyttää samaa valokuvaa samanaikaisesti oman työnsä mainostamisessa.

Työtä ei saa tallentaa millään tavoin sähköisessä, digitaalisessa tms. muodossa ilman valokuvaajan lupaa. Työn tai valokuvan muuttaminen tai sen yksittäisen osan käyttö on kielletty ilman lupaa. Huomio koskee esimerkiksi Instagram-suotimien käyttöä. Valokuvaajan nimi on aina mainittava kuvan yhteydessä.

Valokuvien julkaisua koskien henkilötietolaki edellyttää kuvattavan suostumuksen kuvien julkaisemiseen. Alaikäisen kuvattavan suostumuksen antaa alaikäisen huoltaja. Lupa kattaa täyden käyttöoikeuden valokuvaajalle; oikeuden kuvan käyttöön, julkaisuun tai myyntiin.

Tilattua työtä ei voi peruuttaa tyyliin liittyvillä syillä. Asiakas on perehtynyt kuva- ja suunnittelutyyliin ennen tilaamista ja tarjouksen hyväksyessään hän hyväksyy myös nämä seikat.

Kaikki hintamuutokset pidätetään. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.