Koirakuvaus

Koirakuvausta ja lemmikkikuvausta Jyväskylässä, jonka lopputuloksen laittaa mielellään seinälle. Koirien kuvaus tulee minulta luonnostaan, sillä olen itsekin koiranomistaja.


Oma karvaturrini on seitsemänvuotias silkkiterrieri Beni, jonka kanssa ei voi välttyä vauhdilta ja vaarallisilta tilanteilta. Benin kanssa olen oppinut olemaan valppaana kokoajan ja tarkkailemaan jokaista seuraavaa liikettä. Koirakuvauksessa hän on oikea mallioppilas ja jähmettyy paikalleen kameran nähdessään. Tai ainakin suurimman osan ajasta. Joskus hyvät hajut vievät voiton. Mutta kuten ihmiset, ei yksikään koira ole samanlainen.

Huomiot koirakuvauksesta

Kuvauksiin tullessa koiralle on hyvä ottaa mukaan herkkuja ja säänkestävä lelu, kuten vaikka pallo. Koirakuvauksessa omistaja toimii kuvaajan avustajana, sillä eläin tottelee parhaiten isäntää tai emäntäänsä. Olisi myös hyvä, jos lemmikkiä voi pitää irti, mutta aina se ei ole mahdollista. Ohuet hihnat on useimmiten mahdollista poistaa jälkikäsittelyssä. Yleensä koirakuvaukset toteutetaan miljöössä ulkona, jossa koira voi käyttäytyä luonnollisesti. Kuvaukset voidaan ottaa silti myös halutessa studiolla tai vaikka asiakkaan kotona. Koirakuvausten lisäksi ikuistan mielelläni muitakin lemmikkejä, kuten kissoja tai vaikka lintuja. Laita viestiä niin jutellaan!