Valokuvaaja 

Niklas Isberg

Valokuvaaja 

Niklas Isberg

Olen huumorintajuinen valokuvaaja Jyväskylästä, eikä kanssani tarvitse jännittää. Pidän erityisesti henkilökuvista, lapsikuvista, lemmikkikuvista ja tapahtumakuvista, kuten häistä. Kuviani on nähtävillä muun muassa Kun koulu loppuu -lehden ja Jylkkärin kansissa sekä sisäsivuilla. Lehtikuvaus kiinnostaa minua tavallisten henkilökuvien ohella, sillä kuvaustilanteissa pääsee tutustumaan monen eri ihmisen tarinaan.

Olen joustava, puhelias ja iloinen valokuvaaja. Pyrin ohjaamaan mallejani rennosti, koska harva ihminen osaa olla luonnollisesti kameran edessä ilman opastusta. Parhaiten viihdyn miljöössä, mutta matkustan mielelläni esimerkiksi asiakkaan kotiin. Useimmiten varsinkin lapselle oma koti tuntuu turvallisemmalta paikalta kuin vaikka studio.

Tarkasta rauhassa kuvani läpi ja mieti millaisen valokuvaaja n sinä haluaisit tilata tärkeälle hetkellesi. Jos haluat hölmön hassuttelijan tallentamaan vaikkapa hääjuhlasi, laita minulle viestiä niin jutellaan. Tärkeintä on, että asiakkaan ja kuvaajan välillä kemiat toimivat. Parhain tapa tutustua on siis kahvikupposen ääressä!

Laita minulle viestiä yhteyslomakkeen kautta tai soita suoraan numerooni 050 460 9299. Katsotaan yhdessä teille sopiva paketti.

Hinnastoni löydät tästä.

VARAA AIKA

Kysy lisää Facebookissa!