Valokuvaaja on kuin salaperäinen sankari, joka nappaa tärkeät hetket ja muuttaa ne ikimuistoisiksi kuviksi. Jyväskylässä on niin monta valokuvaajaa, että niistä oikean valinta voi tuntua haastavalta tehtävältä, mutta älä huoli, autan sinua löytämään oikean valokuvaajan juuri sinun tarpeisiisi. 😎📷

Mitä kannattaa siis tehdä, ennen kuin valitset valokuvaajan?

1. Tsekkaa portfolio

Katsomalla valokuvaajan portfoliota voit arvioida hänen tyyliään. Se on kuin katselisi elokuvan traileria – saat välähdyksen siitä, minkälaisia sekä tyylisiä kuvia kyseinen kuvaaja ottaa. Tsekkaa esimerkiksi minun ottamiani henkilökuvia täältä.

2. Selvitä hinnoittelu 💰

Hinnat ovat tärkeitä, ja onkin erittäin oleellista tietää mitä palveluita hintaan sisältyy. Voit myös selvittää, onko olemassa lisämaksuja, kuten matkakuluja tai kuvien muokkausta. Minun hinnastoani voit vilkaista täältä.

3. Juttele ensin – päätä vasta sitten

Ennen kuin varaat ajan valokuvaajalle, juttele hänen kanssaan ja käykää yhdessä läpi tarpeesi ja toiveesi. Henkilökemiat ovat erittäin oleellisessa osassa, joten juttutuokio valokuvaajan kanssa antaa sinulle paremman käsityksen siitä, olisiko tämä sopiva kuvaaja sinulle. 🤗

4. Kysy kokemuksesta

Kun valokuvataan häitä tai ristiäisiä, kokemus on tärkeä. Kysy valokuvaajan kokemuksesta vastaavissa tilanteissa ja pyydä referenssejä. Minä olen kuvannut paljon erilaisissa tilanteissa, joten voit olla varma, että kokemukseni on vankka ja erilaisia referenssejä piisaa! 📷

5. Kuuntele sisäistä ääntäsi ja luota ns- “gut feelingiin”

Lopulta päätös valokuvaajan valinnasta on myös luottamuskysymys. Valitse henkilö, jonka kanssa tunnet olosi mukavaksi ja jonka voit luottaa tallentamaan elämän tärkeitä hetkiä. Kuuntele siis sisäistä ääntäsi ja luota siihen, että olet tehnyt oikean päätöksen 💪

Valokuvaus Jyväskylässä

Valokuvauksen suhteen Jyväskylä on kuin aarreaitta. Kaupunki on täynnä upeita paikkoja, joissa voidaan kuvata. Minä tunnen kaupungin kuin omat taskuni ja voin ehdottaa sinulle parhaita paikkoja kuvauksia varten.

Omasta mielestäni hyvä valokuvaaja tarjoaa monipuolisia palveluita eri tilanteisiin. Hän voi toteuttaa esimerkiksi henkilökuvauksia, hää- ja perhekuvauksia, yrityskuvausta, lemmikkikuvausta sekä tapahtumakuvausta.

Hyvä valokuvaaja osaa myös käyttää erilaisia kamerajärjestelmiä ja -tekniikoita, jotta lopputulos on mahdollisimman laadukas. Oma valttikorttini on kaiken edellämainitun lisäksi pettämättömän huumorintajuni sekä rennon lupsakka asenteeni elämään. Tämä jos joku saa asiakkaat renotutumaan.

Valokuvausten lisäksi tarjoan myös kuvankäsittelypalveluita, jotta varmistetaan, että kuvat ovat parhaimmillaan. Säilytän asiakkaan kuvia puoli vuotta, jonka jälkeen poistan ne yleisestä jaosta, ellei asiakas toisin halua.

Miten sen hyvän valokuvaajan siis Jyväskylästä löytää?

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja vertailla niitä keskenään. On tärkeää löytää juuri omaan tarpeeseen sopiva valokuvaaja, joka ymmärtää sinun toiveesi sekä tarpeesi.

Minä juttelen mielelläni kanssasi siitä, olisinko juuri sinulle sopiva valokuvaaja, joten laita ihmeessä viestiä täältä!

Jäikö jokin mietityttämään tai tarvitsetko apua? Laita minulle viestiä niin katsotaan kuinka voin auttaa.

Olen sopivasti hölmö valokuvaaja Jyväskylästä. Kuvaamisen lisäksi teen myös graafista suunnittelua. Opin mielelläni uusia asioita sekä innostun helposti uudesta teknologiasta. Nautin hyvästä ruuasta ja oluista.

Kommentit

 

Leave A Comment